Verkoopstyling woonhuis De Pastorij 7, Veldhoven Verkoopstyling Sfeer verkoopt! En laat dat nu net de belangrijkste factor zijn bij de verkoop van jouw woning. Want voor die eerste indruk krijg je maar één kans en Qnus Design zorgt er voor dat jij die kans pakt!

Verkoopstyling

Verkoopstyling zorgt er voor dat jouw woning klaargestoomd wordt voor de verkoop waarbij het doel is om als verkoper het maximale uit de verkoop van je woning te halen.

Met een goede woningpresentatie valt of staat de verkoop van je woning. Qnus Design is gespecialiseerd in alles wat met woningpresentatie te maken heeft. Het uitgangspunt is om met zo min mogelijk middelen een verpletterende eerste indruk te maken, want de eerste indruk telt en daar krijg je maar één kans voor.

Waarom verkoopstyling?

Verkoopstyling zorgt er voor dat je huis aantrekkelijk wordt gemaakt voor een zo groot mogelijke doelgroep. Door een neutrale uitstraling te creëren kan een geïnteresseerde kijker beter inzien of de eigen persoonlijke stijl in het huis past. Vaak is dit al te realiseren met een paar kleine aanpassingen, maar ooit zijn er grotere aanpassingen nodig om je woning zo aantrekkelijk mogelijk op de markt te zetten. Hoe groter de doelgroep, des te groter de kans op verkoop of verhuur!

Verkoopstyling pakketten :

Adviesgesprek

Adviesgesprek voor de woning welke in de verkoop gaat. Samen doorlopen we alle ruimtes en krijg je praktische tips & trics om de woning klaar te maken voor de verkoop. Tijdens het behandelen van de ruimtes nemen we de volgende onderwerpen door : positie van de meubels, wat weg te halen of toe te voegen, welke onderhoudspunten verdienen aandacht en hoe zet je een warme, uitnodigende sfeer neer.

Begeleiding bij verkoop woonhuis

Bij het verkopen van een woning komt veel kijken. Qnus Design begeleid verkopers bij het traject om hun woonhuis op een goede manier te presenteren zodat de makelaar zijn of haar werk kan doen. Qnus Design begeleid verkopers bij :

  • Advies & begeleiding bij het opruimen van de woning
  • Advies & begeleiding bij het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden
  • Advies & begeleiding bij de styling van de woning
  • Het inschakelen van mankracht waar dit nodig is

Modelwoning inrichting

Het inrichten van (deels) leegstaande woningen om de ruimtes te benadrukken met eigentijdse meubels & woonaccessoires uit eigen assortiment. Alle ruimtes krijgen een duidelijke functie waarbij sfeer de leidraad is. Na het uitvoeren van de werkzaamheden is de woning klaar om gefotografeerd te worden. Het huren van meubels & accessoires is in diverse pakketten mogelijk, tevens ook zonder het afnemen van de styling. Vraag vrijblijvend informatie aan.

Complete ont-zorging

De woning klaar maken voor de verkoop, aangepast aan jouw persoonlijke wensen. Bij de complete ont-zorging neemt Qnus Design alle zaken omtrent het klaarmaken van de woning voor jou uit handen. Denk hierbij aan : het ontruimen van de woning, schoonmaak werkzaamheden van huis & tuin en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. Indien gewenst kan daarna de woning als modelwoning ingericht worden.

Neem contact op
met Qnus design!

Geïnteresseerd in interieuradvies, wil je een offerte ontvangen of ben je op zoek naar een samenwerking?

Postadres

Broekweg 212
5502 BE | Veldhoven

Email: info@qnusdesign.nl
Telefoon: +31 (6) – 239 433 98

Bezoekadres

Middendijk 22 – 24
5705 CC | Helmond

Telefoon: +31 (6) – 239 433 98
Email: info@qnusdesign.nl