logo

Qnus design is gespecialiseerd in interieuradvies- en styling voor zowel particulieren als de zakelijke markt.

+31 (6) – 239 433 98 INFO@QNUSDESIGN.NL

Vastgoedstyling. Sfeer verkoopt! En laat dat nu net de belangrijkste factor zijn bij de verkoop van jouw woning. Want voor die eerste indruk krijg je maar één kans en Qnus zorgt er voor dat jij die kans pakt!

Vastgoedstyling

Staat u op het punt om uw huis te verkopen of staat uw huis al voor een langere tijd te koop? Twijfel niet langer en kies voor een vastgoedstylist!

Met een goede woningpresentatie valt of staat de verkoop van uw woning. Qnus Design is gespecialiseerd in alles wat met woningpresentatie te maken heeft. Het uitgangspunt is om met zo min mogelijk middelen een verpletterende eerste indruk te maken, want de eerste indruk telt en daar krijgt u maar één kans voor.

Waarom vastgoedstyling?

Vastgoedstyling zorgt er voor dat uw huis aantrekkelijk wordt gemaakt voor een zo groot mogelijke doelgroep. Door een neutrale uitstraling te creëren kan een geïnteresseerde kijker beter inzien of de eigen persoonlijke stijl in het huis past. Vaak is dit al te realiseren met een paar kleine aanpassingen, maar ooit zijn er grotere aanpassingen nodig om uw woning zo aantrekkelijk mogelijk op de markt te zetten. Hoe groter de doelgroep, des te groter de kans op verkoop of verhuur!

Uw woning verkoop klaar in slechts drie stappen!

1. Adviesgesprek

Advies bij u op locatie. Samen doorlopen we de woning en krijgt u tips en adviezen waarmee u zelf aan de slag kunt. Gemiddeld één uur op locatie.

2. Modelwoning inrichting

Inrichten van (deels) leegstaande woningen om de ruimtes te benadrukken.
Sfeervolle inrichting met eigentijdse meubels & accessoires uit eigen assortiment.

3. Complete ont-zorging

U laat in overleg de spullen achter welke u niet meer kunt gebruiken.
De woning wordt leeggemaakt, schoongemaakt, klussen worden uitgevoerd en vervolgens wordt de woning sfeervol ingericht met eigentijdse meubels & accessoires.

Neem contact op
met Qnus design!

Geïnteresseerd in interieuradvies, wil je een offerte ontvangen of ben je op zoek naar een samenwerking?

Postadres

Broekweg 212
5502 BE | Veldhoven

Email: info@qnusdesign.nl
Telefoon: +31 (6) – 239 433 98

Bezoekadres

Middendijk 22 – 24
5705 CC | Helmond

Telefoon: +31 (6) – 239 433 98
Email: info@qnusdesign.nl