logo

Qnus design is gespecialiseerd in interieuradvies- en styling voor zowel particulieren als de zakelijke markt.

+31 (6) – 239 433 98 INFO@QNUSDESIGN.NL

Summer vibes only! Hartje zomer betekent jouw mooiste
items die mee naar buiten mogen!
Shop de zomer collectie
Accessoires | The Pink Stuff | Qnus Design | Interieur | Woonwinkel Online accessoires advies
Een lege vensterbank en geen idee welke accessoires hier op passen?
Met slechts één klik shopt jouw persoonlijke stylist de leukste interieuritems bij elkaar
Accessoires advies

Pink Stuff

De “Pink Stuff” accessoires collectie geeft jouw interieur die female touch die het nodig heeft. En wie denkt dat het alleen voor vrouwen is weggelegd, die heeft het mis. Want tegenwoordig is roze juist de subtiele sfeermaker in ieder interieur. Durf met deze kleur ton-sur-ton te werken, ofwel met meerdere tinten van dezelfde kleur.  In dit geval is een lichtroze muur in de zithoek bijvoorbeeld een mooie match met knalroze kussens op de bank. Of ga juist voor een gewaagde knalroze muur met een kunstwerk vol andere roze tinten.

Ibiza vibes

De “Ibiza Vibes” collectie doet je dromen naar meer… Creëer een interieur waarbij je een vakantiegevoel in eigen huis krijgt. Verschillende tinten wit zoals ivoor, parelmoer, crème in combinatie met natuurlijke materialen zoals rotan en jute doen je wegdromen van het paradijselijk leven op een wondermooi eiland. Je ontdekt er opnieuw jezelf en geniet er van de schoonheid van alle aanwezige elementen. Laat die eiland vibes de overhand nemen in je eigen warme thuis. Ibiza is calling!

Iconic Chic

Met de “Iconic Chic” collectie geniet je van een op en top gesofisticeerd interieur. Absolute klasse met blikvangers zoals gouden consoles en salontafels, afgewerkt met een wit marmeren blad. Combineer hierbij iconische kandelaars en mystieke gezichten. Geniet van de warme geuren, plaats kaarsenhouders met Oosterse motieven en durf eens wat gewaagdere muurdecoratie op te hangen. Jouw interieur wordt in no time legendarisch!

Shop deze producten met korting

Shop per categorie