Qnus design
Interieurontwerp & - styling
Een goed doordacht interieur zorgt voor een comfortabel en behaaglijk gevoel.
Thuis of op het werk, wij combineren graag functie en sfeer tot één geheel
Slide d s Over Qnus design Interieurontwerp bureau
Mandy van Valen
Wat doet Qnus

Welkom bij Qnus Design. Ik ben Mandy van Valen, jouw ontwerper, stylist en vormgever. Ik weet met Qnus Design het imperfecte perfect te maken door nieuwsgierig, eigenwijs en vooral inspirerend te werk te gaan. De kracht is om een persoonlijk interieur te ontwerpen welke jouw identiteit weerspiegelt. Hierbij zoekt Qnus de juiste balans tussen ruimte en identiteit en vertaalt dit naar een passend interieur concept afgestemd op de wensen van de gebruiker(s).

Fundering

Een goed interieurontwerp begint met een sterke fundering. De fundering in de ontwerpen van Qnus Design is dat er wordt ontworpen vanuit functie of doel. Wanneer dit helder op het netvlies staat kunnen we op deze fundering gaan bouwen en een stevig ontwerp neer zetten. En alleen dan krijg je het ontwerp waar je niet van durft te dromen!

Van schets tot realisatie

Qnus Design ontwerp, realiseert en creëert jouw interieur op maat.

Door samenwerkingen met partners in de regio kunnen we gezamenlijk een interieur neerzetten zoals in het ontwerp besproken wordt. Het voordeel is dat je zelf niet hoeft te winkelen en gegarandeerd bent dat het ontwerp van A tot Z gerealiseerd wordt.

Gratis offerte

Neem contact op via info@qnusdesign.nl of +31 (6)239 433 98 voor een gratis offerte op maat!

Welkom bij Qnus Design. Ik ben Mandy van Valen, uw ontwerper, stylist en vormgever. Met veel liefde en aandacht stel ik uw droom interieur samen volledig afgestemd op uw wensen. Een interieurontwerp op maat waarin ik uw aanspreekpunt voor het volledige traject ben, vanaf de eerste schets tot de realisatie.

Wanneer u uw interieur laat vormgeven door Qnus Design kan ook alles gerealiseerd worden. Dit kan ik natuurlijk niet alleen, daar hebben we vakmensen voor! Door samenwerking met diverse partners in de regio kan alles tot in detail voor u geregeld worden. Vanaf het leggen van de vloeren tot het produceren van die gewilde kast op maat, u kunt het zo gek niet bedenken en ik regel het.

Neem contact op via info@qnusdesign.nl of +31 (6)239 433 98 voor een gratis offerte op maat!
v Laten we iets samen creëeren! Neem contact op voor een gratis offerte en intetieurstylingadvies op maat. Postadres Broekweg 212
5502 BE
Veldhoven

Telefoon: +31 (6) - 239 433 98
Email: info@qnusdesign.nl
Bezoekadres Middendijk 22 - 24
5705 CC
Helmond

Telefoon: +31 (6) - 239 433 98
Email: info@qnusdesign.nl