logo

Qnus design is gespecialiseerd in interieuradvies- en styling voor zowel particulieren als de zakelijke markt.

+31 (6) – 239 433 98 INFO@QNUSDESIGN.NL

Meubelverhuur Verhuur van meubels en accessoires voor jouw woning of project.

Meubel- en accessoireverhuur

Met onze service meubelverhuur huurt u snel en eenvoudig meubels & accessoires. U kunt bij Qnus Design terecht voor het huren van één enkele stoel tot een volledige inrichting van uw woonhuis.

Met een uitgebreid assortiment aan meubels & accessoires bent u altijd gegarandeerd van een item wat past bij uw te stylen omgeving. Het assortiment varieert van bankstel tot kunstplant en van gordijn tot vloerkleed, er is niets waar niet aan gedacht is.

De meubelverhuur service wordt dikwijls ingezet voor het inrichten van modelwoningen. Maar heeft u ook eens gedacht aan uw etalage aankleding, een buitenfeest waar u extra meubilair voor nodig hebt of een foto shoot waar net dat ene item ontbreekt? Het assortiment van Qnus Design is breed inzetbaar en kan gehuurd worden vanaf 1 dag!

Waarom een modelwoning inrichting?

Bij de verkoop van een woning draait alles om de eerste indruk en een goed gevoel. Het is daarom erg belangrijk dat potentiële kopers zich direct thuis voelen in uw woning. Dit gevoel bereikt u door uw woning zo optimaal mogelijk te presenteren, zowel online als offline. De inrichting van de woning draagt bij aan deze optimale presentatie. Een frisse woning met een sfeervolle inrichting trekt vaker de aandacht van potentiële kopers dan een leegstaande woning of een woning met een gedateerde inrichting.

Voor een gering bedrag per maand huurt u meubels en accessoires voor een bevorderende verkoop van uw woning. Met een ruim assortiment aan meubels en accessoires in diverse stijlen bent u altijd gegarandeerd van een inboedel die aansluit bij uw woning. Van klassiek tot modern, het assortiment zal u verbazen!

Werkwijze

De meubels en accessoires die geschikt zijn voor uw woning worden zorgvuldig geselecteerd waarna deze bij u op locatie geleverd worden. Daarna wordt het meubilair bij u op locatie geleverd en ga ik aan de slag met de styling van de woning. Wanneer alle werkzaamheden zijn afgerond is uw woning klaar om gefotografeerd te worden.

Na verkoop van de woning worden de spullen weer bij u opgehaald op en wordt alles netjes achter gelaten. Zo kan de volgende bewoner meteen de woning betrekken.

Neem contact op
met Qnus design!

Geïnteresseerd in interieuradvies, wil je een offerte ontvangen of ben je op zoek naar een samenwerking?

Postadres

Broekweg 212
5502 BE | Veldhoven

Email: info@qnusdesign.nl
Telefoon: +31 (6) – 239 433 98

Bezoekadres

Middendijk 22 – 24
5705 CC | Helmond

Telefoon: +31 (6) – 239 433 98
Email: info@qnusdesign.nl