Interieuradvies zakelijk. Qnus design is gespecialiseerd in zakelijke projecten. Van kantoorinterieurs, tot horeca en diverse type vastgoedprojecten.

Interieurontwerp zakelijk

Met een zakelijk interieurontwerp van Qnus Design wordt een meerwaarde aan de beleving van uw onderneming geboden waarbij functionaliteit de basis draagt van het ontwerp.

Het is bewezen dat als werknemers zich prettig voelen in hun werkomgeving er beter wordt gepresteerd. Voor een prettige werkomgeving is een ‘totaalbeleving’ creëren die de zintuigen prikkelt & verrijkt een pré. Aandacht voor unieke details, inspirerende producten en de interactie tussen mens en omgeving zorgen voor ruimtes die een bijdrage leveren aan het welzijn en de kwaliteit van werken.

Uw identiteit vertaald
Ik vertaal de wensen van uw organisatie naar een passend interieurontwerp voor uw kantoor, retail organisatie, hotel, restaurant, kinderdagverblijf, verzorgingshuis of toonzaal. Ik denk met u mee in creatieve oplossingen en zorg ervoor dat het interieur de identiteit van uw organisatie weerspiegelt. Uw wensen, eisen, gebruiksgemak en ontwikkelingen vormen de leidraad voor het ontwerpproces. In het ontwerp worden ook aspecten als routing, arbeidsomstandigheden, klimaat, licht, geluid en duurzaamheid verwerkt in een totaalvisie.

Mijn kracht is een interieurontwerp wat opmerkelijk en functioneel is, een totaalvisie die bijdraagt aan uw zakelijke doelstelling. Ik ben u graag van dienst met al uw interieur vraagstukken.

Deze klanten zijn je voorgegaan!

Gonect Online marketing

Kantoorinrichting

MCS Support

Kantoorinrichting

Safetycom

Kantoorinrichting
Counter Culinoor

Culinoor Best

Retail- en detailhandel
Interieur horeca inrichting Brasserie Ludiek, Veldhoven

Brasserie Ludiek Veldhoven

Horeca inrichting
VigourInvestments - WH18 Weert, projectontwikkeling

WH18 Weert – Vigourinvestments

Projectontwikkeling