Interieurontwerp particulier. Qnus zorgt voor de verbindende factor en creëert het interieur wat past bij jouw wensen, leefstijl en identiteit.

Interieurontwerp particulier

Een warm en sfeervol thuis wat naadloos bij jouw persoonlijkheid past, dat wil toch iedereen? Qnus Design heeft passie voor het inrichten en regisseren van de totale woonbeleving.

Qnus zorgt voor de verbindende factor en creëert het interieur wat past bij jouw wensen, leefstijl en identiteit. Een interieur is immers meer dan een leefruimte, het is een weerspiegeling van je identiteit. Daarom vind ik het belangrijk om je persoonlijk te leren kennen. Door middel van een vrijblijvend gesprek inventariseer ik je wensen en verwerk dit in een persoonlijk stappenplan.

Interieurdesign, realisatie & styling

Wanneer het plan voor je nieuwe interieur er ligt wil je ook graag dat dit gerealiseerd word. Samen met mijn team van vakidioten kunnen we ieder bedacht plan tot uitvoering brengen en blijf ik, Mandy, jouw vaste aanspreekpunt voor het hele traject. Aan ieder detail word gedacht, hoe klein deze ook is. Een huis word pas een thuis wanneer de mooiste accessoires op de juiste plek neergezet worden en jouw persoonlijke foto’s een prominente plek krijgen.

Neem contact op
met Qnus design!

Geïnteresseerd in interieurontwerp, wil je een offerte ontvangen of ben je op zoek naar een samenwerking?

Postadres

Broekweg 212
5502 BE | Veldhoven

Email: info@qnusdesign.nl
Telefoon: +31 (6) – 239 433 98

Bezoekadres

Middendijk 22 – 24
5705 CC | Helmond

Telefoon: +31 (6) – 239 433 98
Email: info@qnusdesign.nl